13 de maig 2022

Ens ha agradat: Strawberry Moon. La filla de la lluna

En aquesta ocasió us volem recomanar una novel·la il·lustrada, Strawberry Moon. La filla de la lluna, primera part d’una bilogia.

Strawberry Moon coneixerem la Diana, una sirena una mica especial que ha aconseguit superar l’examen que li permet viure entre els humans. Tindrà el difícil repte d’intentar encaixar en aquest nou món i no ser descoberta per ningú. Per sort, comptarà amb l’ajuda d’altres sirenes i tritons que fa temps que viuen a la Terra i comparteixen campus universitari amb ella. 

Però la tranquil·litat dura poc, ja que comencen a succeir-se les desaparicions d’estudiants de la universitat i tot sembla tenir un lligam amb la llacuna d’on provenen les sirenes. La Diana i els seus amics hauran d’investigar què està passant i quins secrets s’amaguen a la llacuna.


Laia López combina a la perfecció la narració i la il·lustració en aquesta novel·la fantàstica que, malgrat estar destinada al públic juvenil, tracta temes com la soledat, la necessitat de ser acceptat, l’amistat o la lluita pels nostres somnis. L’art bellíssim i expressiu de l’autora dota de més profunditat els personatges que ens acompanyen en aquest relat i delecten els lectors que se submergeixen en les seves pàgines.