19 d’oct. 2020

MEDIATECA'T

ATENCIÓ!! La mediateca no s'ha pogut resistir i JA ÉS A LES XARXES SOCIALS! 
Cada DIVENDRES ens trobareu a l'Instagram (#mediatecat) i al Facebook de l'escola. Allà trobareu.... recomanacions de llibres que tenim a la mediateca i que no us podeu perdre per res del món, novetats acabades de sortir del forn que val molt la pena llegir, exposicions, pel·lícules i obres de teatre imperdibles!, recursos online fora de sèrie, i......  deixa't sorprendre i mediateca't!!
                                                                


ARROYO, Liliana. Tu no ets la teva selfie. 9 secrets digitals que tothom viu i ningú explica. Pagès Editors, 2020

Quin impacte  té el món digital al nostre dia a dia? 
Aquest assaig serveix tant per a joves com per a adults per prendre consciència d'on som, en un moment en què el postureig és tant present. La proposta del llibre és viure un internet conscient.
Estructurat en nou capítols que tracten diferents aspectes del nostre comportament a les xarxes socials: el «postureig», l’ego o  l'afany de col·leccionar amics,  entre d'altres, Arroyo ens ofereix des de la seva pròpia experiència i la d’un grup de 12 joves, el Club dels Còmplices, un viatge per un món virtual en que molts de nosaltres vivim, sense ser-ne conscients.
(El llibre té una guia didàctica que es pot descarregar al web de l’editorial, molt recomanable si es vols aprofundir en algun dels temes https://www.pageseditors.cat/ca/tu-no-ets-la-teva-selfie-guia-diactica.html )



KOPANO, Matlwa. Florescència. Sembra, 2018

Un relat crític i commovedor de la xenofòbia, masclisme i corrupció actual a la sudáfrica postapartheid a través de les vivències d'una jove metgessa i la seva història de supervivència.
Es llegeix d'una tirada.
Adults