8 de gen. 2019

Els reis ens han portat...

Comencem l'any amb bones lectures... Ja les podeu demanar en préstec!


Novel·la: 
A 677 km de casa del Mark Lewery:
Viatge d'en Martín amb el seu germà, una llibreta on escriu els seus poemes, i unes galetes especials amb destí a un poble on ja havien passat unes vacances familiars. Es una obra emotiva i empàtica. Un tribut a la relació entre germans.

Llévame al cielo de la Carla Guelfenbein:
Història d'Emilia, una jove que cau en depressió per la mort per accident del seu pare. Amb l'objectiu d'ajudar-la, la seva família la interna en una casa de rehabilitació, on coneixerà persones amb vivències simil·lars i fins i tot descobrirà  amb Gabriel experiències amoroses que mai hauria imaginat.

El llibre de la pols. La Belle Sauvage del Phil Pullman:
És el primer volum de la trilogia, on en Malcom i el seu dimoni Asta, descobreixen que al convent de Gostdow, hi ha una nena petita a la qual les monges protegeixen del seu pare, que va ser condemnat per assassinat. Narració d'intriga


Còmic i novel·la gràfica: 
Sola, del Denis Lapière:
Narra la història real de Lola, una nena obligada a sobreviure pels seus propis medis durant la Guerra Civil Espanyola. 

El fotógrafo de Mauthausen, del Salva Rubio:
Història real de l'únic testimoni espanyol en els judicis de Nuremberg i de la seva lluita per la veritat. 

Ilegal, del Eoin Colfer:
Ebo deixa el seu poble natal per aconseguir una nova vida i trobar els seus germans pren la decisió de viatjar a Europa, passant pel desert del Sàhara, la ciutat de Trípoli, i arribar al mar mediterrani. Es narra la lluita en cada escenari del petit noi per aconseguir el seu objetiu.

Paper Girls, del Brian K. Vaughan:
Unes hores després de la nit de Halloween de 1988, quatre repartidores de diaris de dotze anys descobreixen la història més important de tots els temps. La vida a la perifèria i el suspens sobrenatural es donen cita en aquesta sèrie d'èxit sobre la nostàlgia, el primer treball i els últims moments de la infància.

L'Ot i els Gegants del Gel, del Neil Gaiman i Chris Ridell 
En les profunditats d'un hivern que sembla que no tingui fi, l'Ot no acaba de sentir-se bé. Només te una destral vikinga per recordar el seu pare i un cama una mica coixa. Es posa roba gruixuda, pispa una mica de salmó i marxa cap enllà enmig de la neu...